Go Glass Hjortkvarn

BuiltWithNOF

FAQ

Har du en fråga till oss? Kanske har någon annan undrat samma sak, titta igenom frågorna nedan. Om du inte hittar ditt svar här, är du välkommen att kontakta oss på telefon        0582- 30030 om det är brådskande eller via email kontakt@goglass.se.

Frågor om glassen

Kan man köpa med sig glass hem?

I Hjortkvarn har vi frigolit-lådor som du kan köpa med glass hem i, glassen håller sig då i en till en och en halv timme utan problem. Om du har längre att åka eller om det är mycket varmt ute, ta med kylklampar och en kylväska!

Du kan antingen beställa din låda på plats hos oss eller ringa/maila in din beställning till oss om du ska ha många lådor, så ser vi till att de finns klara till du kommer. Kontakta oss eller besök glassbaren för aktuella priser!

Jag är allergiker, kan jag äta er glass?

Efter som vi är en liten tillverkare som gör mycket av jobbet för hand, kan vi dessvärre inte garantera att våra produkter inte innehåller spår av allergener även om vi genom noggrann planering i produktionen och rengöring försöker undvika att ämnen från en glass sort förs över till en annan.

Jag är laktosintolerant / mjölk-/ägg-allergiker, kan jag äta glass hos er?

Du ska välja någon av våra friska sorbeter, som är fria från ägg, laktos och mjölkproteiner. Vid produktion startas alltid dagen med produktion av sorbeter för att minska risken för kontaminering från våra andra glassar. Men efter som vi är en liten tillverkare som gör mycket av jobbet för hand, kan vi dessvärre inte garantera att våra produkter inte innehåller spår av allergener även om vi genom noggrann planering i produktionen och rengöring försöker undvika att ämnen från en glass sort förs över till en annan.

 
 

[Gó Glass] [Glassen] [Öppet tider] [Glassbarerna] [Evenemang] [Fotogalleri] [Återförsäljare] [FAQ] [Glasshistoria] [Jobba hos oss] [Kontakta oss] [Om oss] [Juridisk info.]