Go Glass Hjortkvarn

BuiltWithNOF

Att jobba i glassbar är ett tufft men roligt jobb. Då merparten av våra anställda är säsongs arbetare, finns det god chans att vi behöver förstärkning nästa säsong. Även om många kommer tillbaka från år till år är det alltid någon som flyttat eller fått annat “året runt” jobb. Vi utökar ständigt vår verksamhet vilket också gör att behovet av bra personal ökar.

När du arbetar hos oss, hamnar du i ett trevligt kamratgäng där vi alla gör vårt yttersta för att avlasta varandra. Därför bör du som söker ha inställningen att man jobbar tillsammans, även om många sysslor utförs individuellt. Arbetet är ganska tungt (speciellt för handlederna) när man skopar glass. Förutom kassatjänst ingår det städning och renhållning, dessutom bör du vara redo på att du kan få hoppa in och hjälpa till med andra sysslor som förekommer på företaget.

Så vad vi hoppas hitta hos dig som söker jobb hos oss är: En trevlig & arbetsvillig person som alltid är redo att ge sitt yttersta för kunderna och arbetskamraterna. Du bör ha god fysik och psykisk hälsa. Du bör ha fyllt 18 år då det kan förekomma ensamarbete vid kassan. Du ska vara stresstålig och ha lätt för att räkna. Det är bra om du har förmågan att se vad som behöver göras, och kraften att ta itu med att göra det. Du ska dessutom ha nära till skratt, då vi tror att ett lättsamt sinne är bra för miljön.

Är du intresserad av att börja hos oss?

Skicka oss ett CV med ett personligt brev, tidigare betyg, referenser och ett foto, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Brev : ONYX Trading AB Norrköpingsvägen 34  697 93 HJORTKVARN                             märk kuvertet med “Jobb Ansökan”

email: order@onyxtrading.se     Skriv “jobb ansökan” i meddelandefältet

[Gó Glass] [Glassen] [Öppet tider] [Glassbarerna] [Evenemang] [Fotogalleri] [Återförsäljare] [FAQ] [Glasshistoria] [Jobba hos oss] [Kontakta oss] [Om oss] [Juridisk info.]